Subscribe to our newsletter

Language

Voordat wij een werk op onze site plaatsen

Voordat wij een werk op onze site plaatsen - Lyklema Fine Art

Vaak kopen wij in op veilingen veelal in Europa. We vragen dan meestal eerst conditierapporten op en vergelijken het aanbod met onze databases. Als het werk na het bieden eindelijk van ons is, laten we het bij ons bezorgen en dan begint het werk van het presenteren. 

Uiteraard willen we meer over het werk te weten komen en zorgen dat het in een goede lijst en in optimale conditie aan u wordt aangeboden. Daarvoor laten we de meeste werken eerst schoonmaken. Dat deden we bijvoorbeeld ook met het werk van. Leo Eland. Zie hier de verschillen: 

Na het schoonmaken

Leo Eland, schoongemaakt

Voor het schoonmaken

Leo Eland, nog niet schoon gemaakt

Door het schoonmaken komt het doek weer tot leven en de staat wat het verdient en zoals Eland het heeft ervaren. De volgende stap is een goede lijst. Veelal kiezen we voor een eenvoudige wat moderne lijst als de originele lijst niet meer aanwezig is. Dit doen omdat de meeste werken dan de aandacht krijgen en niet de lijst, de lijsten in alle kleuren van uw interieur is te verven en makkelijk zijn te vervangen indien ze aangepast moeten worden aan overige lijsten in uw eigen interieur. Bovenal zijn daardoor al onze werken 'ready to hang'. 

 

Previous Article Next Article